Počela proljećna akcija čišćenja i uređenja

I ove godine sprovešće se velika akcija čišćenja i uređenja na području opštine Rogatica, uz učešće zaposlenih u Opštinskoj upravi i javnim ustanovama i preduzećima. Akcija će trajati tokom marta i aprila. Danas je započeto čišćenje pored magistralnog puta M 19.3 od oba ulaza na teritoriju opštine Rogatica.

 

 

 

Počela proljećna akcija čišćenja i uređenja

 

I ove godine sprovešće se velika akcija čišćenja i uređenja na području opštine Rogatica, uz učešće zaposlenih u Opštinskoj upravi i javnim ustanovama i preduzećima. Akcija će trajati tokom marta i aprila.

Danas je započeto čišćenje pored magistralnog puta M 19.3 od oba ulaza na teritoriju opštine Rogatica.

Iz Odjeljenja za inspekcijske poslove i poslove komunalne policije apeluju na građane da očiste i urede prostore u svom vlasništvu i podsjećaju na visine predviđenih kazni za nepropisno odlaganje otpada i stvaranje divljih deponija.

Fizička lica će za ovakve prekršaje plaćati od 150 do 300, pravna lica od 500 do 3.000, odgovorna lica u pravnim subjektima od 150 do 500, a samostalni preduzetnici od 300 do 1.000 KM.

I iz Javnog komunalnog preduzeća “Komrad” takođe apeluju na građane da ne stvaraju divlje deponije i podsjećaju na mogućnost besplatnog odlaganja krupnijeg otpada na deponiji “Rudine”.

 

 

 

Komentariši