Paketići, školski pribor i hedije

Dana 31.08.2019.godine u Šudžauddinovoj džamiji u Rogatici, našoj djeci, povodom nove 1441. hidžretske godine, podijeljeni su paketići. Isto tako, želimo da se zahvalimo polaznicima mekteba i njihovim roditeljima iz džemata Gladno Polje MIZ Sarajevo, na čelu sa Muhamed ef. Kljajićem koji su za naše školarce obezbijedili ruksake i školski pribor te prigodne novčane hedije.

 

 

Paketići, školski pribor i hedije

 

 

Dana 31.08.2019.godine u Šudžauddinovoj džamiji u Rogatici, našoj djeci, povodom nove 1441. hidžretske godine, podijeljeni su paketići. 


Ovom prilikom želimo da se zahvalimo hadži Behiji Muftić kao i njenim praunucima Ishaku i Zekerijahu koji su evo i ove godine obezbijedili sredstva te prigodnim paketićima obradovali našu djecu.


Isto tako, želimo da se zahvalimo polaznicima mekteba i njihovim roditeljima iz džemata Gladno Polje MIZ Sarajevo, na čelu sa Muhamed ef. Kljajićem koji su za naše školarce obezbijedili ruksake i školski pribor te prigodne novčane hedije.


Molimo Allaha dž.š. da im ukabuli ovo hajir djelo te da ih obilato nagradi u ovim mubarek danima, a njima i njihovim porodicama od srca “Hairli i berićetna nova 1441. hidžretska godina”….

 

 

Komentariši