Ibrahim Šehić jedna je od želja Bešiktaša

Bosnia And Herzegovina v Denmark - International Friendly

Ovaj turski velikan nakon razlaza sa Lorisom Kariusom traga za novim golmanom, a mediji u Turskoj javljaju da idealno rješenje “crno-bijeli” vide upravo u Šehiću kojem ističe ugovor na kraju sezone. Iza Šehića je odlična godina u Erzurumsporu, u 28 utakmica je primio 22 gola i smatra se jednim od najzaslužnijih što je ovaj tim na pragu povratka u elitu, a sjajni nastupi nisu prošli nezapaženo.

 

 

Pravi li Šehić transfer karijere? “Došao bih, naravno”

 

Kontaktirao ga pomoćni trener Bešiktaša

Naš reprezentativni golman Ibrahim Šehić jedna je od želja Bešiktaša za narednu sezonu.

 

 

Ovaj turski velikan nakon razlaza sa Lorisom Kariusom traga za novim golmanom, a mediji u Turskoj javljaju da idealno rješenje “crno-bijeli” vide upravo u Šehiću kojem ističe ugovor na kraju sezone.

Iza Šehića je odlična godina u Erzurumsporu, u 28 utakmica je primio 22 gola i smatra se jednim od najzaslužnijih što je ovaj tim na pragu povratka u elitu, a sjajni nastupi nisu prošli nezapaženo.

Kako prenosi Ajansspor, Šehića je već kontaktirao pomoćni trener Bešiktaša Cagdas Atan i otvoreno mu dao do znanja da ga želi vidjeti u klubu od sljedeće sezone.

 

“Želimo da dođeš i da radiš s nama. Šta misliš o tome?”, navodno je Atan upitao Šehića, koji je, očekivano, odgovorio da ne bi imao ništa protiv prelaska u Bešiktaš.

“Sada sam koncentrisan na ono što trebam uraditi sa Erzurumsporom. Ali, naravno, da bih volio doći u Bešiktaš ukoliko se u nadolazećem prijelaznom roku stvore uslovi za to.”

Šehića navodno ‘love’ još Antalyaspor i Denizlispor.

 

13.5.2020 sportsport

Komentariši