Velikan poslao zvaničnu ponudu za Ibrahima Šehića

I Šehićev menadžer potvrdio glasine, transfer karijere sve je izvjesniji

Kako navode turski mediji, istanbulski velikan Bešiktaš je odlučio napraviti konkretan potez i ponudili su zvaničan ugovor 31-godišnjem bh. golmanu. Fanatic tvrdi da je Bešiktaš reprezentativcu Bosne i Hercegovine ponudio platu od 400.000 eura, na godišnjem nivou

 

 

 

Velikan poslao zvaničnu ponudu za Ibrahima Šehića

Ponudili mu jasne uslove

Golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić (31) mogao bi ovog ljeta napraviti najveći transfer u karijeri.

 

 

Šehiću ugovor s turskim drugoligašem Erzurumsporom ističe ovog mjeseca i gotovo je sigurno da on više neće nositi dres ovog kluba, te da ćemo ga naredne sezone gledati negdje drugo.

Kako navode turski mediji, istanbulski velikan Bešiktaš je odlučio napraviti konkretan potez i ponudili su zvaničan ugovor 31-godišnjem bh. golmanu.

Fanatic tvrdi da je Bešiktaš reprezentativcu Bosne i Hercegovine ponudio platu od 400.000 eura, na godišnjem nivou, dok su njegovim menadžerima za potpis spremni isplatiti dodatnih 150.000 eura.

 

Pregovori između dvije strane su u toku, a Šehić će imati slatke muke pri izboru novog kluba, jer se pored Bešiktaša za njega interesuje još nekoliko poznatih imena među kojima je i poljska Legia iz Varšave.

Šehić je dres Erzurumspora obukao prije dvije godine, a ranije je nastupao za Qarabag, Mersin i Željezničar.

Komentariši