Paketići djeci povodom nove 1442. HG

Dana 18.08.2020.godine, našoj djeci povodom nove 1442. hidžretske godine, podijeljeni su novogodišnji paketići. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo hadži Behiji Muftić kao i njenim praunucima Ishaku i Zekerijahu koji ne zaboravljaju našu djecu te su evo i ove godine obezbijedili sredstva te prigodnim paketićima obradovali našu djecu. Molimo Allaha dž.š. da im ukabuli ovo hajir djelo te da ih obilato nagradi u ovim mubarek danima, a njima i njihovim porodicama od srca “Hairli i berićetna nova 1442. hidžretska godina”….

 

 

 

 Paketići djeci povodom nove 1442. HG

 

Dana 18.08.2020.godine, našoj djeci povodom nove 1442. hidžretske godine, podijeljeni su novogodišnji paketići. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo hadži Behiji Muftić kao i njenim praunucima Ishaku i Zekerijahu koji ne zaboravljaju našu djecu te su evo i ove godine obezbijedili sredstva te prigodnim paketićima obradovali našu djecu.

Molimo Allaha dž.š. da im ukabuli ovo hajir djelo te da ih obilato nagradi u ovim mubarek danima, a njima i njihovim porodicama od srca “Hairli i berićetna nova 1442. hidžretska godina”….

 

 

 

Komentariši