Preuzeti emanet predavanje o Danu drzavnosti !

Nezim Halilovic Muderris je na dan preseljenja svoje kcerke Nudzejme 25.11.2020, da joj se Uzviseni Allah dz.s. smiluje i uvede je u dzennet, odrzao online predavanje povodom Dana drzavnosti koje je vec prije bilo zakazano. U razgovoru sa uvazenim Nezimom Halilovicem Muderrisom rekli smo da imamo razuma ukoliko se predavanje i odgodi, ali ako smatra da ima snage i moze biti prisutan neka odrzi predavanje!

 

 

 

Preuzeti emanet predavanje o Danu drzavnosti !

 

Nezim Halilovic Muderris je veliki primjer svima nama kako postupiti u velikim iskusenjima, a to mogu samo iskreni Allahovi robovi kao sto je to nas dragi i voljeni Nezim Halilovic Muderris. 

Nezim Halilovic Muderris je na dan preseljenja svoje kcerke Nudzejme 25.11.2020, da joj se Uzviseni Allah dz.s. smiluje i uvede je u dzennet, odrzao online predavanje povodom Dana drzavnosti koje je vec prije bilo zakazano.

U razgovoru sa uvazenim Nezimom Halilovicem Muderrisom rekli smo da imamo razuma ukoliko se predavanje i odgodi, ali ako smatra da ima snage i moze biti prisutan neka odrzi predavanje!

Muderris nam je rekao da je to preuzeti emanet i da ce moci odrzati krace predavanje.

Molimo Allaha dz.s. da Nezimu Halilovicu Muderrisu i njegovoj familiji podari ono sto je za njih najbolje. Ovo je nama dodatno velika pouka kako se odnositi prema preuzetom emanetu!!!!!!

Komentariši