Kupljena krava povratnici Sevdi Džaferović

Selam dragi moji prijatelji.Ovim putem vas obavještavam o akciji sakupljanja donacije za kupovinu krave našoj Sevdi Džaferović. Akcija je uspješno sa jučerašnjim danom 17.01.21.g. okončana. Bilo je više od očekivanja, što znaći dragi moji Bošnjaci, hvala Allahu još uvijek možemo da računamo podebelo jedni na druge.

 

 

Kupljena krava povratnici Sevdi Džaferović

 

Autot Suvad Dedajic

 

Selam dragi moji prijatelji.Ovim putem vas obavještavam o akciji sakupljanja donacije za kupovinu krave našoj Sevdi Džaferović.

Akcija je uspješno sa jučerašnjim danom 17.01.21.g. okončana. Bilo je više od očekivanja, što znaći dragi moji Bošnjaci, hvala Allahu još uvijek možemo da računamo podebelo jedni na druge.

U roku od tri dana vi ste da vas dragi Allah nagradi odvojili i poslali sa halalom 3,200.KM.Ja znam da neki ne žele da se njihova imena pominju, ali ja ću za te ljude staviti samo inicijale i iznos oni će se prepoznati.

Habul K. i S.-200.KM

Nedim Čengić-Teva i Esma-200.KM

Irma Turohan-100.KM

Fatima Kustura i Kenan Ćulesker-100.KM

Raja sa Kujundjijevića-Kukavice-300.KM

Šaban Drnda i Jasmina-540.$

Muamera i Muris Drnda-200.$

Rusma,Almedina,Hidhat i Adil-210.$

Konaković Alija i Rahima-100.$

Šaban Memić sa Harisom i Halisom-200.KM

Sulejmani Amir sa porodicom-300.KM

Ajanović A, će da pošalje.

Hvala hadji Vehidu Čamdjiji i njegovoj hanumi na velikoj podršci kako ove tako i mnogih akcija.

Takodje me nazvao Fuad Delija naš vrijedni humanista i urućio mi donaciju 200.KM, od Dobraća.K.

Ako neko želi da mu pošaljem video koji ću ja da snimim prilikom urućenja novca, ja ću mu poslati i navesti iste ove iznose i radi vas i radi mene dragi moji humani ljudi.

NE DAJE ONAJ KO IMA, NEGO KO JE NAUČIO.VAŠE JE ONO SAMO ŠTO PODIJELITE.Veliki selam dobrim ljudima, Allah vas nagradio i obasuo svojom milošću, Amin.

Komentariši