Ahmet Sejdić, ratni komandant, oglasio se nakon uhapsenja Edina Vranja

Foto: Klix.ba

Ahmet Sejdić, ratni komandant, oglasio se nakon što je srbijanska policija danas uhapsila Edina Vranja, bivšeg visokog službenika Federalne uprave policije.

 

Ahmet Sejdić, ratni komandant, oglasio se nakon uhapsenja Edina Vranja

 

Ahmet Sejdić, ratni komandant Prve slavne Višegradske brigade, oglasio se nakon što je srbijanska policija danas uhapsila Edina Vranja, bivšeg visokog službenika Federalne uprave policije.

 

“Edin Vranj – ljudska i policijska vertikala u najtežim danima odbrane naše jedine domovine časno i primjerno je pokazao da je čovjek i prema onima koji su ubijali Bosnu i život u njoj. Danas ga hapse u Srbiji iz koje su dolazili dobrovoljci da ubijaju nedužan i goloruk narod i da ‘spašavaju’ Srbe od komšija muslimana. Šta treba da se desi da kažemo dosta i Srbiji i nastavku agresije!? Oni koji nas predstavljaju to moraju učiniti odmah ili neka podnesu ostavke odmah. Ako to neće, bit će bačeni u kante za smeće. Takvi nas više ne mogu predstavljati”, napisao je Sejdić.

 

Pelam nakon hapšenja Vranja: Prepušteni smo vjetrometini, hapse nas gdje stignu i ni zbog čega.

 

Podsjetimo, pripadnici MUP-a Republike Srbije uhapsili su bivšeg visokog službenika FUP-a Edina Vranja pri ulasku u Srbiju, kod graničnog prijelaza Uvac – Rudo.

Komentariši