Potpisan ugovor o izvođenju radova druge faze na izgradnji vodovoda

POTPISAN UGOVOR O BAGATELNOJ NABAVI RADOVA ASFALTIRANJA PLATOA KOD GROBLJA U GORNJOJ RIJECI I DROPKOVCU

U naselju Plješevica trenutno se odvijaju radovi prve faze projekta vodosnabdijevanja ovog naselja, kao i naselja Ćemanovići i Donji Seljani. Načelnik opštine Rogatica i direktor preduzeća “Instel” iz Bijeljine, potpisali su ugovor o izvođenju radova druge faze ovog projekta. Vrijednost radova druge faze je 684.055 KM, a finansiraće ih Opština Rogatica putem kreditnih sredstava.

 

 

Potpisan ugovor o izvođenju radova druge faze na izgradnji vodovoda

 

U naselju Plješevica trenutno se odvijaju radovi prve faze projekta vodosnabdijevanja ovog naselja, kao i naselja Ćemanovići i Donji Seljani.

 

Prva faza podrazumijeva iskop kanala i polaganje cijevi od priključenja na gradski vodovod do pumpne stanice Vaganj. Odatle će se voda potiskivati do rezervoara Plješevica 1, a zatim i Plješevica 2. Radove prve faze, u vrijednosti od 360.000 KM, finansira Evropska unija putem IPA projekta prekogranične saradnje opština Rogatica i Kolašin.

 

Načelnik opštine Rogatica i direktor preduzeća “Instel” iz Bijeljine, potpisali su ugovor o izvođenju radova druge faze ovog projekta. Vrijednost radova druge faze je 684.055 KM, a finansiraće ih Opština Rogatica putem kreditnih sredstava.

 

Drugom fazom voda će biti dovedena do Ćemanovića i Donjih Seljana, a zatim će biti izgrađena i distributivna mreža sa priključcima do krajnjih korisnika.

Komentariši