JASMINA MERDIĆ VICE PRVAKINJA SVIJETA

Nives Radić,  opet postala svjetska prvakinja

JASMINA MERDIĆ VICE PRVAKINJA SVIJETAOvo je još jedna potvrda kvaliteta i ozbiljnosti rada našeg kompletnog tima u KBS “Titanium” Usora. Iskrene čestitke  kompletnom timu, sportskom psihologu Remziji Šetiću, nutricionisti Tariku Zolotiću, fizioterapeutu Samiru Smailbegoviću na čelu sa trenerom Elvedinom Dubravcem koji ima najveći udio u ovom rezultatu. Zahvaljujemo se i svima ostalima koji su nas podržali na bilo koji način! Sportski pozdrav!

 

 

 

JASMINA MERDIĆ VICE PRVAKINJA SVIJETA
Nakon 3 sjajne i uvjerljive pobjede protiv predstavnica Poljske, Srbije i Italije danas nešto poslije 11 časova naša reprezentativka je radila veliko finale Svjetskog prvenstva. Nažalost u finalu pobjedu je odnijela predstavnica Hrvatske Nives Radić kojoj ovim putem

čestitamo
 

. Ipak, moramo ŽESTOKO KRITIKOVATI glavnog sudca u ringu koji je zasigurno trebao barem jednom sa minus poenom kazniti reprezentativku Hrvatske koja je veći dio borbe opstruirala nedozvoljenim “grljenjem” i na taj način onemogućavala našu predstavnicu da poentira. Predstavnica Hrvatske je završila i na podu te se par sekundi nije mogla dići ali se glavni sudac nije odlučio na brojanje što je zasigurno trebao uraditi. Sigurni smo da bi onda i meč te ishod pobjednika bio neizvjestan do samog kraja. Žalosno je kada ovakve mečeve i višegodišnji trud takmičara unište spoljni faktori.

Našoj Jasmini

čestitamo
 

na ovom velikom rezultatu, biti 2. u Svijetu je veliki uspjeh, a ujedno i jedan od najvećih kojeg je naša reprezentacija ostvarila na ovom Svjetskom prvenstvu. Reprezentacija BiH je ukupno osvojila 2 srebrene i 2 bronzane medalje.

Ovo je još jedna potvrda kvaliteta i ozbiljnosti rada našeg kompletnog tima u KBS “Titanium” Usora. Iskrene

čestitke
 

kompletnom timu, sportskom psihologu Remziji Šetiću, nutricionisti Tariku Zolotiću, fizioterapeutu Samiru Smailbegoviću na čelu sa trenerom Elvedinom Dubravcem koji ima najveći udio u ovom rezultatu. Zahvaljujemo se i svima ostalima koji su nas podržali na bilo koji način! Sportski pozdrav!

Komentariši