Potpisan ugovor za drugu fazu radova

Gjør-det-selv grunndrenering av huset: hvordan lage og utstyre det riktig

Izgradnja vodovoda Plješevica – Donje Osovo u Rogatici – I dok se privode kraju radovi u okviru prve faze okonačana je tenderska procedura i za drugu, završnu, fazu izgradnje ovog po svim mjerilima zamašnog infrastrukturnog projekta. Za drugu fazu radova, ovih dana potpisan je ugovor sa firmom DOO „Instel“ iz Bijeljine koja se obavezala da će u roku od 120 dana, odnosno tri mjeseca, uz investriciju od 684.000 maraka…..

 

 

 

 

Izgradnja vodovoda Plješevica – Donje Osovo u Rogatici

 

 

 

I dok se privode kraju radovi u okviru prve faze okonačana je tenderska procedura i za drugu, završnu, fazu izgradnje ovog po svim mjerilima zamašnog infrastrukturnog projekta.

 

Za drugu fazu radova, ovih dana potpisan je ugovor sa firmom DOO „Instel“ iz Bijeljine koja se obavezala da će u roku od 120 dana, odnosno tri mjeseca, uz investriciju od 684.000 maraka sa kojim se opština Rogatica zadužila kod Evropske investicione banke, iskopati kanal i položiti 4,8 kilkometara distributivne vodovodne mreže do rezervoara u Ćemanovićima i mreže sa priključcima za potrošače od Plješevice do zadnjeg u Donjim Seljanima. 

 

Ako sve bude išlo po planovima, opšti je zaključak, potrošači vode od Plješevice do vrha Donjih Seljana, a njih je najmanje 200 i investiciju od prko milion maraka, oko Nove 2022. godine trebalo bi da dobiju poklon kakav se nikada ranije nije mogao ni zamisliti.

 

 

Komentariši