U jučerašnjoj nesreći kod Rogatice poginula žena, teško povrijeđeni tromjesečna beba i dijete

Foto: Čitatelj

U jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Kukavice na putu prema Rogatici poginula je 39-godišnja žena, dok su ostali putnici u automobilu zadobili teške povrede. Prema pisanju Nezavisnih novina, žena koja je poginula bila je suvozač u automobilu, dok su vozač N.S., tromjesečna beba i šestogodišnje dijete zadobili povrede opasne po život.

 

U jučerašnjoj nesreći kod Rogatice poginula žena, teško povrijeđeni tromjesečna beba i dijete

 

U jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Kukavice na putu prema Rogatici poginula je 39-godišnja žena, dok su ostali putnici u automobilu zadobili teške povrede.

Prema pisanju Nezavisnih novina, žena koja je poginula bila je suvozač u automobilu, dok su vozač N.S., tromjesečna beba i šestogodišnje dijete zadobili povrede opasne po život.

“U oba vozila su bile po četiri osobe i svi su teško povrijeđeni. Pretpostavlja se da se u golfu u kojem je nastradala žena kao suvozač, vozila porodica sa djecom. Nesreća se desila u 22:40 sati, a žena je nažalost podlegla teškim povredama”, rekao je izvor Nezavisnih.

Svi povrijeđeni s prevezeni u Dom zdravlja Rogatica radi ukazivanja ljekarske pomoći, a potom u Univerzitetsku bolnicu Foča i bolnicu u Sarajevu.

 

Komentariši