Tekstilno preduzeće “Mraz” proširuje proizvodnju u Rogatici

U skladu sa potrebama tržišta i politikom poslovanja, uskoro će doći do proširenja proizvodnje u Rogatici. U toku su završni radovi na izgradnji proizvodne hale. Prema riječima vlasnika, uz dosadašnjih 35 radnika biće zaposleno još toliko novih. da je pored izgradnje novog planirano renoviranje postojećeg objekta tokom naredne godine.

 

 

 

Tekstilno preduzeće “Mraz” proširuje proizvodnju u Rogatici

 

Tekstilno preduzeće “Mraz” u proizvodnim pogonima koje posjeduje u Palama, Foči, Nevesinju i Rogatici zapošljava 320 radnika. Dokazani kvalitet obezbijedio je ovom preduzeću izvoz kompletne proizvodnje na zahtjevno tržište Evropske unije i proizvodnju za renomirane svjetske brendove.

U skladu sa potrebama tržišta i politikom poslovanja, uskoro će doći do proširenja proizvodnje u Rogatici. U toku su završni radovi na izgradnji proizvodne hale.

Prema riječima vlasnika, uz dosadašnjih 35 radnika biće zaposleno još toliko novih. da je pored izgradnje novog planirano renoviranje postojećeg objekta tokom naredne godine.

Načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić naglasio je značaj postojanja preduzeća poput “Mraza” koja i te kako pozitivno utiču na poslovni ambijent u našoj opštini. Jagodić je konstatovao da je dosadašnja saradnja bila na izuzetnom nivou, te da će tako ostati i ubuduće.

 

Novi objekat, čija je vrijednost 200.000 KM, biće sertifikovan od strane renomirane bonitetne kuće “Freeway”, što znači da će ispunjavati najstrože evropske standarde.

 

Komentariši