APEL ZA POMOĆ Drakovac Nermine

APEL ZA POMOĆ Drakovac Nermine

Eselamun alejkum i pozdrav svima vama mojim prijateljima znanim i neznanim ljudima.


Nisam mogo a da se ne oglasim povodom jedne naše sugrađanke ,sestre, majke mlade teško oboljele Drakovac Nermine.


Pored teškog oboljenja sa kojim se nosi evo već duži period uz to primajući terapije su se nadovezale još neke od tih bolesti oboljenje i funkcija bubrega su sad uz to još dodatni problem.
Nermini je takođe predložen i pametni lijek koji se svaki mjesec daje a troškove kupovine snosi sama, a borba sa svim ovim se već odvija nekoliko godina unazad uz neke operacije pa koje joj i sad opet slijede, a pored svih ovih problema njezin je i veliki problem finansiske prirode bez koje nemože dalje, što se imalo potrošilo se inaće je bila bez stalnog zaposlenja tako da osiguranje ima preko BIRO-a za zapošljavanje.
Nema primanja ni po kom osnovu tako da je došlo što bi rekli pet do dvanest.
U ovu akciju nije niko dužan niti obavezan da se ukljući osim iz razloga dobrovoljnog ljudskog u ime Allaha da pomogne ovoj našoj sestri da se makar malo oporavi da se učini što se učiniti može a sve je opet u Božijim rukama. Uz Božiju pomoć i naše učešće ona ima nade insanu je lakše kad vidi da ima neko uz njega znamo svi sve što insan dadne pomogne u ime Allaha to mu je njegova pomoć njemu samom naš zalog za nedaj Bože.
Nermina je kao dijete doživila prognanstvo sa svog ognjišta piotucajući svugdje doživljavajući sve i svašta glad neimaštinju kao i mnogi mi koji smo protjerani silom sa svoih ognjišta pa nije ni čudo šta nam se sve u životu dešava.
Toliko od mene i znam da je uvijek više onih optimista i razumnih ljudi koji će ovo svatiti ozbiljno i pomoći finansiski našoj Nermini-Didi da bi uz Allahovu pomoć i vašu pomoć bilo na hajr i na dobro.

Pomoć možete uplatiti direktno na njzin račun ili preko vesterna na njezino ime Br. Žiro računa je na jednoj od ovih fotografija, ali ću i ja napisati ovdje

Drakovac Nermina.
br.žiro računa. 3387302567028174
Nermina živi u Bojniku odma iza džamije

kontakt telefon je br. 062 843 291


Unaprijed svima hvala na bilo kojoj vrsti podrške pa makar to bio i samo lajk.

Selam i pozdrav svima
SUVAD DEDAJIĆ

Komentariši