Formiran organizacioni odbor 57. Regionalne poljoprivredne izložbe i sajma “Rogatica 2023”

Formiran organizacioni odbor 57. Regionalne poljoprivredne izložbe i sajma “Rogatica 2023”

Na našim prostorima rijetke su manifestacije sa tradicijom dužom od pola vijeka. Jedna od njih je Regionalna poljoprivredna izložba i sajam u Rogatici sa tradicijom dugom skoro šest decenija.

Ova manifestacija je prošle godine po 56. put okupila izlagače sa područja Sarajevsko-romanijske i Gornjedrinske regije koji su stručnim komisijama predstavili krompir, skorup-kajmak, ovce, goveda, konje, koze i tradicionalne domaće proizvode. Izlagači, stručnjaci i posjetioci jedinstvenog su mišljenja da je organizacija poljoprivredne izložbe i sajma u Rogatici na izuzetno visokom nivou.

Načelnik opštine Rogatica formirao je juče organizacioni odbor 57. Regionalne poljoprivredne izložbe i sajma “Rogatica 2023”. Cilj je da se kvalitetno i pravovremeno pripreme svi segmenti organizacije kako bi ovogodišnji sajam i izložba bili na još višem nivou.

Na 56. Regionalnoj poljoprivrednoj izložbi i sajmu učestvovalo je više od sto izlagača sa područja opština Pale, Sokolac, Han Pijesak, Rudo, Višegrad, Ustikolina, Čajniče, Novo Goražde, Goražde, Trnovo, Kalinovik, Istočni Stari Grad, Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Kalinovik i Pale-Prača.

Za sve učesnike bio je obezbijeđen bogat nagradni fond.

Komentariši