Abdulaziz Nalbantić: Prvak AAEEC za sezonu 2023 trenutno najbolji BH vozač

U poretku nacija BiH je prva, a prvak AAEEC za sezonu 2023 Abdulaziz Nalbantić

Na facebook stranici MSBiH objavljen su rezultati za Alpe adria Extreme Enduro prvenstvu 2023.koji samo ponovno potvrđuju izvanredne rezultate BiH.

U poretku nacija, BiH je u konkurenciji 12 zemalja uvjerljivo osvojila prvo mjesto ispred Hrvatske i Srbije.

Prvak AAEEC za sezonu 2023 je trenutno najbolji BH vozač Abdulaziz Nalbantić, ispred Maida Serhatlića i Martina Šege (svi BH A tim reprezentacije).

Pobjednik u klasi Amater je hrvatski vozač Maro Žitković, ispred 2 BH vozača – drugoplasiranog Mateja Stanića i trećeplasiranog Zorana Jurčavića.

U klasi Veteran, pobjednik u ukupnom poretku je hrvatski vozač Zoran Ivanović, na drugom mjestu je Tihomir Kotarski, dok je na trećem mjestu završio još jedan BH vozač – Senad Begić.

Ovogodišnje Prvenstvo je jako oplemenjeno kvalitetom utrka i trudom organizatora (Loznica, Otočac, Kreševo). Cijela priča je podignuta na jednu višu razinu. Na utrkama je ukupno nastupilo preko 350 vozača (100 u konkrurenciji AAEEC) iz 12 zemalja.

Ovi rezultati su još jednom pokazali sustavan ispravan smjer i rad MS BiH… Savez će nastaviti uporno raditi i vjerovati u budućnost, a posebice mlade vozače.

One thought on “Abdulaziz Nalbantić: Prvak AAEEC za sezonu 2023 trenutno najbolji BH vozač

Komentariši