Dvije godine MNK Sokolje, Vatreš i ekipa idu prema svojim ciljevima

Na samom početku njihove priče pisali smo o MNK Sokolju i Vatreš Rijadu, momku koji je pokretač čitave ove priče. Od toga je prošao određeni period, sigurno se dosta toga desilo, promijenilo pa smo odlučili da opet stupimo u kontakt sa Rijadom.

Dvije godine MNK Sokolje, Vatreš i ekipa idu prema svojim ciljevima

Prije svega veliki pozdrav redakciji ovoga portala i svima koji prate ovaj portal. Kao što ste već naveli od prvog kontakta, prošao je neki period i mnogo toga se izdešavalo i kod nas. Polahko, ali sigurno bliži se 24.01.2024, dana kada će naš klub da slavi svoj drugi rođendan.

U odnosu na prošlu godinu, ove godine smo stvorili jači igrački kadar, sa par momaka koji su tu od početka i momcima koji su došli u proteklom periodu.

 Također ove godine smo u čitavu priču uključili i juniore, kako su seniori tako su i juniori igrali turnire i branili naše boje.

Kroz naše pripremne utakmice priliku pružamo i njima, kako bi stekli iskustvo i samim tim pokazali da na njih možemo računati.

Mogu da kažem da smo kroz turnire i promociju kroz društvene mreže, stekli veliki broj prijatelja, veliki broj prijateljskih sportskih ekipa. Izdvojit ću “SU” Futuro iz Hadžića, kolektiv koji je je od početka uz nas, kako na terenu tako i van terena.

Nakon prošle sezone i ispadanja u četvrtfinalu naša ekipa je i ove godine učesnik 12.sezone FairPlay malonogometne lige. Ove godine imamo malo teži put, ali  sam siguran da će momci ostvariti zadane ciljeve. Ovu sezonu sve su ekipe svrstane u  dvije grupe po 7. ekipa, gdje će najbolje 4. ekipe iz svake grupe ostvariti plasman u završnicu.

Mnogo je još vremena pred nama i mnogo toga će još da se uradi, jer znam da zajedno možemo sve. Želim se zahvaliti   i ostatku staff ekipe Agić Dženeti, Ibrović Anelu i kapitenu Hajdarević Elminu. Također hvala svakom igraču, našim navijačima “Kojotima” i ostalima koji nas podržavaju.

Komentariši