Nedžad Hasanović sa UNIS-om prvi na Sportske cup 2024

Nedžad Hasanović sa UNIS-om prvi na Sportske cup 2024

Naš portal danas je okupio u Stocu preko 150 djevojčica i dječaka na malonogometnom turniru “Sportske cup 2024” koji je odigran za uzrasnu kategoriju 2013 godišta.

Ekipe koje su uzele učešće na turniru bile su: Emina Mostar, Iskra Stolac, Akademac Trebinje, UniSport Stolac, Fortuna Mostar, Akademija SG Mostar, MAS Mostar, Pionir Jablanica, LeoStars Trebinje, Rođeni i osvajač Vogošća.

U jakoj i napetoj završnici finale su izbrorili Foruna Mostar i Unis Vogošća koji su odigrali spektakulatno finale, Fortuna je prva stigla u vodstvo od 1:0 ali gosti iz Vogošće su do kraja utakmice stigli do preokreta 1:2 i pehar je otisao put Vogošće.

U Utakmici za treće mjesto ekipa Rođenih nadigrala MAS Mostar s 3:0.

Zahvaljujemo se ovim putem sudijskom paru Nedžad Mujagić i Natalija Milanović koji su bili dio ovog sportskog događaja danas, a na samom početku su sudijskih karijera, takodlđer i hvala Salmi Hasanović na doprinosu koja je jedna od najmlađih osoba koja radi na promociji i doprinosu Sportskih igara mladih u Bosni i Hercegovini.

Pored djevojčica i dječaka Sportske okupljaju i mlade osobe koje svakodnevno rade na doprinosu i razvoju sporta u Bosni i Hercegovini.

https://sportske.ba/clanak/sportske-cup-u-gradu-na-rijeci-bregavi-pripao-je-fk-unis-vogosca/

Komentariši