Dani otvorenih vrata u Adazalu

Adazal je još jednom odlučio nagraditi veliko povjerenje svojih kupaca. U periodu od 7. do 9. juna 2024. godine spremili su veliko sniženje u trgovačkom centru koji se nalazi u Sarajevu na lokaciji Aleje Bosne Srebrene 201, prekoputa aerodroma.

Dođite na Dane otvorenih vrata u Adazal baucentar gdje vas čeka veliko sniženje i do 50% na kompletan asortiman. Također vas očekuje i prezentacija poznatih svjetskih brendova, nagradne igre te pokloni za vjerne kupce.

Ukoliko ste u potrazi za artiklima iz asortimana bijele tehnike, vrtnog materijala, kućnih potrepština ili nečeg drugog za kuću ili vrt, onda su Dani otvorenih vrata u Adazalu prava adresa za vas.

Adazal

Adazal

Adazal svojim kupcima nudi širok asortiman mašina i alata, vrtnog programa, bijele tehnike, elektromaterijala, rasvjete, vodomaterijala, sistema za grijanje, boja i lakova, keramike i sanitarija, kućnih potrepština, fasadnih sistema te građevinskog materijala iz asortimana svjetski poznatih brendova.

Više o akcijskoj ponudi možete saznati na njihovoj Facebook stranici gdje možete pogledati aktuelni katalog.

Pored toga, Adazal ima i savremeni webshop putem kojeg je moguća kupovina na rate iz udobnosti vašeg doma sa isporukom širom BiH.

Više informacija možete dobiti putem besplatnog broja telefona 080 020 256 i na njihovoj web stranici adazal.ba.

Komentariši