POMOZITE MALOM EDIMU (ALEMA) HAJDAREVICU

 Četvorogodišnji Edim Hajdarević ne može normalno mokriti. ŠANSA ZA IZLJEČENJE JE OPERACIJA U NJEMAČKOJ. Operaciju bi trebao uraditi Sarajlija profesor doktor Milomir Ninković,kaže dječakov dedo Fadil Hajdarević

UROÐENA ANOMALIJA 

 

 Cetverogodisnji Edim Hajdarevic je sa nepunih mjesec dana otisao u bolnicu. Tu je ostao  osam mjeseci. Otkrivena mu je urodjena anomalija mokracne besike i mokracnih kanala te je i operiran. Poslije te operacije mali Edo ne moze normalno mokriti,nego preko kesice koju nosi na stomaku.

Prosle godine je ponovo operiran, ali je rezultat isti,Edo se trenutno osjeca dobro ali je pred njim jos jedna operacija kako bi se doslo do konacnog rijesenja.Njegova porodica je dobila uvijeravanje da je uspijeh 100%.To samo moze uraditi jedan od najboljih plasticnih hirurga na svijetu prof.dr.Milomir Ninkovic  sef klinike u Minhenu.

 

Prof.dr.Ninkovic je Sarajlija koji je u zizu javnosti dosao nakon sto je operirao pokojnog Ivicu Racana.Hajdarevici su posredno stupili s njim u kontakt.On je tom prilikom pokazao spremnost da uradi takvu operaciju sa svojim kolegama u Frajburgu,a operacija bi kostala oko 25 000 eura,rekao nam je Fadil Hajdarevic dedo malog Ede. Edina porodica nema taj novac.

Otac Alem je nezaposlen na birou i povremeno radi ,majka Fata trenutno radi.Putem raznih humanitarni akcija pokusavaju sakupiti potreban novac.Njihova jedina zelja je da Edo pocne normalno zivjeti. 

Napomena:Mali Edo je praunuk od rahmetli FADILE rodj.  COLIC. To je sestra od Halida Colica koji trenutno zivi u Kovanju.Porodica Hajdarevic trenutno zivi u Sarajevu a mali Edo veci dio vremena provodi sa dedom i nanom u Vogosci.  

OVIM PUTEM MOLIMO NASE SUGRAÐANE SIROM SVIJETA KAO I SVE LJUDE DOBRE VOLJE DA POMOGNU NASEM  MALOM EDIMU DA SE VRATI NORMALNOM ZIVOTU KOLIKO KO MOZE .UNAPRIJED  VELIKA HVALA U IME PORODICE HAJDAREVIC 

 Sredstva za Edimovo lijecenje mozete uplatiti  na transakcijski racun 

HVB CENTRAL PROFIT BANCI SARAJEVO 1290000000000006

Kontakt telefon 062-287-548 – majka Edima Hajdarevica Fata

Komentariši