Dvije provale u kuće i jedna krađa

Prijavljena su dva krivična djela na teritoriji opštine Rogatica. Policijskoj stanici Rogatica, dana 08.04.ove godine, oko 10,00 sati, M.P. je prijavio da mu je u periodu od 01.04. do 08.04. ove godine izvršena provala u njegovu porodičnu kuću koja se nalazi u mjestu Agarovići.  Istog dana, D.S. je prijavio da je neutvrđenog dana, u mjestu Stara Gora, opština Rogatica, izvršena provala u porodičnu kuću vlasništvo S.M. nastanjena u Pančevu.

 

Po ovlaštenju dežurnog tužioca, radnici krim. policije izvršili su uviđaj te ustanovili da iz kuće vlasništvo M.P. nije ništa otuđeno, dok je iz kuće vlasništvo S.M. otuđeno više komada muških i ženskih odjevnih predmeta, posteljine i suđa. Operativnim radom na terenu radnici policije su došli do saznanja da su izvršioci ovog krivičnog djela M.P.(1989) i D.P.(1957), nastanjeni u mjestu Stara Gora. Protiv imenovanih, nadležnom tužilčaštvu biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.
Policijskoj stanici Rogatica, dana 09.04. ove godine, S.N. je prijavio da je u toku noći nepoznati izvršilac ili više njih, iz njegove štale otuđio žensko tele težine oko 200 kg sa ušnom markicom.
Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku počinilaca.

 

Komentariši