Skulpture za Enu

 

 

Apel za liječenje Ene preveden je  na vise svjetskih jezika i poslat na sve strane svijeta. Apel je jedan naš član poslao i poznatoj švedskoj umjetnici Åsa C Lindsjö. Ona je izrazila spremnost da pomogne i poklonila nam je tri svoje skulpture da ih prodamo. Åsa C Lindsjö ima veliki broj poznanstava ne samo u Švedskoj već širom Skandinavije, Evrope i Svijeta i obećala je da će Apel proslijediti na više adresa svojih poznanika, prijatelja, umjetnika. Pogledajte u nastavku skulpture koje smo dobili…

 

 Skulpture za Enu  

 

Apel za liječenje Ene preveden je  na vise svjetskih jezika i poslat na sve strane svijeta. Apel je jedan naš član poslao i poznatoj švedskoj umjetnici Åsa C Lindsjö. Ona je izrazila spremnost da pomogne i poklonila nam je tri svoje skulpture da ih prodamo. Åsa C Lindsjö ima veliki broj poznanstava ne samo u Švedskoj već širom Skandinavije, Evrope i Svijeta i obećala je da će Apel proslijediti na više adresa svojih poznanika, prijatelja, umjetnika.

 

  

 

Skulpture možete naručiti kod nas a sav prihod od skulptura ići će na Enin račun. Ovaj prilog o skulpturama poslaćemo na više web adresa kako bi se skulpture što prije prodale…. 

    

Thanks to Åsa Cecilia Lindsjö

 

Big thanks and deep sympathies to the Åsa Cecilia Lindsjö – the artist  from Sweden who offered three of her paintings to be sold for the purpose of our humanitarian action.This example shows that humanity has no borders or limitations. Big thanks to Cecilia again!

The Family

 

Her contact details:
Åsa Cecilia Lindsjö
Sockenvägen 515
297 95 Olseröd / Degeberga
e-post
a_lindsjo@telia.com
Mer Info
www.asalindsjo.se
  

 

Komentariši