Kod Zambija

 

 

Pošto se poselamismo sa našim povratnicima krenusmo nas troje put Podhrida kod Zambijevih na kahvu a i red je jer pored toga što smo jarani postadosmo i prijatelji. Dočekaše nas na meraji ispod kuće. Poselamismo se, sjedosmo za hastal i ubrzo stigoše kahva, sok i kolači.

   

 

Kod Zambija 

Posto se poselamismo sa nasim povratnicima krenusmo nas troje put Podhrida kod Zambijevih na kahvu a i red je jer pored toga sto smo jarani postadosmo i prijatelji.  Docekase nas na meraji ispod kuce. Poselamismo se, sjedosmo za hastal i ubrzo stigose kahva, sok i kolaci.

 

 Pricamo tako i dok mi Zambi predaje nesto materijala i slike nestade nam Sanele. Kad mi pogledamo ona tamo na ulazu u avliju stoji ispod jorgovana. Skoci Zambi govoreci sigurno hoce da nabere Rogatickog jorgovana.

 

Haj kad je tako eto i mene da to ovjekovecim kojim snimkom.  Uspentra se Zambi malo uzastranu i dok rece britva prvi buket Rogatickog jorgovana se nadje u Sanelinim rukama. Lijep pogled pa napravismo i par slika sa nasom Rogaticom i njenim jorgovanom..

 

.  

 

 

     

 

 

 

 

Komentariši