Danas na Bentbaši – Ena volimo te

 

Amaterski turnir u odbojci na pijesku S.ketch u ponedjeljak ulazi u svoju završnicu. Ekipe koje su pobjedama izborile ulazak u polufinale su “Corona” i “Onli one”, te “Pacific Union” i “Neuro”. Osim takmičarskog dijela, turnir u odbojci na pijesku ima i onaj revijalni. Učešće u VIP meču pod nazivom “Ena volimo te” potvrdili su proslavljeni sportisti, muzičari i druge javne ličnosti poput Sergeja Barbareza, Dine Konakovića, Emira Spahića, Amela Ćurića, Danielle Mijatović i drugih.


  

 

Danas na Bentbaši – Ena volimo te

Barbarez, Konaković, Spahić kao odbojkaši

Amaterski turnir u odbojci na pijesku S.ketch u ponedjeljak ulazi u svoju završnicu. Ekipe koje su pobjedama izborile ulazak u polufinale su “Corona” i “Onli one”, te “Pacific Union” i “Neuro”.

Pobjednici ovih mečeva u 19 sati počinju finalni meč za nagradni fond od 5.000 KM.


Osim takmičarskog dijela, turnir u odbojci na pijesku ima i onaj revijalni. Učešće u VIP meču pod nazivom “Ena volimo te” potvrdili su proslavljeni sportis
ti, muzičari i druge javne ličnosti poput Sergeja Barbareza, Dine Konakovića, Emira Spahića, Amela Ćurića, Danielle Mijatović i drugih.

Svi posjetioci turnira koji u 18 sati dođu na Bentbašu pratiti ovaj meč imaju priliku učestvovati u nagradnoj igri te osvojiti vikend u Baškoj Vodi, ulaznice za festivale Papaya na Pagu, poklon pakete Rexone, vaučere Sport Lifea te druge vrijedne nagrade.

Dodajmo i to da su ekipe učesnice polufinala do ovog dijela takmičenja došle pobjedama u sedam susreta odigranih od subote u 10 sati, kada je turnir zvanično počeo, do ponedjeljka, kada je predviđen njegov svečani završetak.

Današnji program turnira

16:30 – promocija ženskog Odbojkaškog kluba “Stari Grad”
17:00 – polufinalni mečevi
18:00 – VIP revijalni meč “Ena volimo t
e”
19:00 – finale

 

Komentariši