Pretresi na području Rogatice

Sedam pretresa izvršeno je na području opština Višegrad, Novo Goražde i Rogatica, te po jedan u Goraždanskom i Sarajevskom kantonu, navodi se u saopštenju. Tokom pretresa pronađene su i oduzete četiri puške, određena količina narkotičkih sredstava i velika količina falsifikovane dokumentacije, uhapšene su dvije osobe.

 

 

Pretresi na području Višegrada, Novog Goražda, Rogatice, Sarajeva

Tokom pretresa pronađene su i oduzete četiri puške, određena količina narkotičkih sredstava i velika količina falsifikovane dokumentacije
 
Na području Višegrada, Novog Goražda, Rogatice, Sarajeva i Goraždanskog kantona danas je u okviru policijske akcije izvršeno devet pretresa, privedeno više, a uhapšena dva lica, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Tokom pretresa pronađene su i oduzete četiri puške, određena količina narkotičkih sredstava i velika količina falsifikovane dokumentacije, koja se odnosi na krivična djela zloupotrebe službenog položaja, obmana pri dobijanju kredita i druga djela.

Sedam pretresa izvršeno je na području opština Višegrad, Novo Goražde i Rogatica, te po jedan u Goraždanskom i Sarajevskom kantonu, navodi se u saopštenju.

Riječ je o organizovanoj kriminalnoj grupi prema kojoj je policija duže vrijeme preduzimala određene istražne mjere koje će biti nastavljene i dalje radi dokumentovanja kriminalnih aktivnosti.

Uhapšeni će u toku dana, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predati nadležnom tužilaštvu.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni direktor Doma zdravlje Novo Goražde Slobodan Marković i šef računovodstva Slobodan Proroković koji se terete za korupciju.

Današnju akciju izveli su pripadnici CJB Istočno Sarajevo u saradnji sa kolegama iz MUP-a kantona Sarajevo i Goražde.

CJB IS
16.04.2010.

AVAZ

Komentariši