Kemo Čamdžija u Klubu odbornika bošnjačkog naroda

Odbornici iz reda bošnjačkog naroda u skupštinama gradova i opština u Republici Srpskoj (RS) izabrali su danas četiri kandidata u Klub odbornika bošnjačkog naroda u Narodnoj skupštini RS iz kojeg će biti izabrani delegati u Klub Bošnjaka u Vijeću naroda RS. Odbornik iz Rogatice Kemo Čamdžija rekao je da su stvorene pretpostavke za izbor Bošnjaka u Vijeće naroda RS..

 

NARODNA SKUPŠTINA RS: Izabrana četiri kandidata u Klub odbornika bošnjačkog naroda

Utorak | 23.11.2010.

Odbornici iz reda bošnjačkog naroda u skupštinama gradova i opština u Republici Srpskoj (RS) izabrali su danas četiri kandidata u Klub odbornika bošnjačkog naroda u Narodnoj skupštini RS iz kojeg će biti izabrani delegati u Klub Bošnjaka u Vijeću naroda RS, javila je Srna.

 

Narodna skupština RS

 

Odbornik iz Rogatice Kemo Čamdžija rekao je da su stvorene pretpostavke za izbor Bošnjaka u Vijeće naroda RS.

– Četiri danas izabrana kandidata i četiri poslanika iz reda bošnjačkog naroda u Narodnoj skupštini RS izabraće osam delegata u Klubu Bošnjaka u Vijeću naroda RS – rekao je Čamdžija novinarima.

On je napomenuo da su izabrana dva kandidata iz SDA i po kandidat iz SDP-a i Stranke za BiH.

Prema njegovim riječima, sjednica Kluba odbornika Bošnjaka trebalo bi da bude održana sutra ili prekosutra, javlja Srna.

Odbornici iz reda hrvatskog naroda u skupštinama opština i gradova u RS izabrali su juče četiri kandidata koji će dopuniti Klub odbornika hrvatskog naroda u Narodnoj skupštini RS iz kojeg će biti izabrani delegati u Klub Hrvata u Vijeću naroda RS.

 

(BLIN/ds)

Depo Portal 

 

Komentariši