Bajramski prijem – Rogatica


Danas je poslije Ikindije-namaza,u organizaciji MiZ Rogatica održan Bajramski prijem u hotelu “PARK”u Rogatici. Na Bajramskom prijemu su prisustvovali:
Predsjednik Skupštine opštine Rogatica gos.Kemo Čamdžija, Zamjenik Načelnika Opštine Rogatica gos.Uzeir Kurtić, Predsjednik MiZ Rogatica gos.Ibro Osmanović, Glavni imam MiZ Rogatica Amel ef.Kozlić…
Bajramski Prijem u hotelu “PARK”
 
Rogatica.29.10.2012.godine
Danas je poslije Ikindije-namaza,u organizaciji MiZ Rogatica održan Bajramski prijem u hotelu “PARK”u Rogatici. Na Bajramskom prijemu su prisustvovali:
Predsjednik Skupštine opštine Rogatica gos.Kemo Čamdžija, Zamjenik Načelnika Opštine Rogatica gos.Uzeir Kurtić, Predsjednik MiZ Rogatica gos.Ibro Osmanović, Glavni imam MiZ Rogatica Amel ef.Kozlić, uvaženi Muftija Goraždanski Hamed ef.Efendić, Glavni imam MiZ Goražde, imami Muftijstva Goraždanskog, članovi džematskih odbora MiZ Rogatica kao i gosti naši sugrađani, povratnici.
 
Uvaženom skupu su se obraćali Glavni imam u MiZ Rogatica Amel ef.Kozlić, Predsjednik Skupštine opštine Rogatica gos.Kemo Čamdžija i uvaženi Muftija Goraždanski Hamed ef.Efendić. Obraćajući se skupu,čestitajući Bajram,govornici su pozvali na jedan ljudski odnos, na borbu za nova radna mjesta i za boljitak i napredak života i suživota u našem rodnom gradu.
 
Lijepo je bilo na današnjem prijemu prava praznična i Bajramska atmosvera. U ugodnom druženju i razgovoru brzo je proteklo vrijeme, gosti su obećali da će se pojaviti opet u još većem broju na sledećem prijemu ako Bog da.
 
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Komentariši