Navijači Roeselaera za najboljeg igrača sezone proglasili Nermina Zolotića

Zaboravili ste Nermina Zolotića: "Navijače je nemoguće prevariti"

Navijače je nemoguće prevariti, zbog toga priznanje za najboljeg igrača KSV Roeselare u ovoj sezoni za mene ima poseban značaj, ali je ujedno i velika obaveza. Sezona koja je na izmaku nije bila najbolja za nas, no i kada nije išlo navijači su bili uz nas, hvala vam na tome”, napisao je Zolotić putem zvanične facebook stranice.

 

 

 

 

Navijači Roeselaera za najboljeg igrača sezone proglasili Nermina Zolotića

 

Nekadašnji član Željezničara i mlade reprezentacije naše zemlje Nermin Zolotić (25) pruža sjajne partije u redovima belgijskog drugoligaša Roeselare. 

Roeselare ima solidnu sezonu iza sebe, a jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate svakako je bh. vezista. Da je to tačno, potvrdilo je i priznanje navijača Roeselaera. za najboljeg igrača sezone.

“Navijače je nemoguće prevariti, zbog toga priznanje za najboljeg igrača KSV Roeselare u ovoj sezoni za mene ima poseban značaj, ali je ujedno i velika obaveza. Sezona koja je na izmaku nije bila najbolja za nas, no i kada nije išlo navijači su bili uz nas, hvala vam na tome”, napisao je Zolotić putem zvanične facebook stranice.

Zolotić je u Roeleselare stigao iz Genta na ljeto 2016. godine, a prethodno je nastupao za Željezničar te Istru.

Za mladu reprezentaciju naše zemlje upisao je pet nastupa uz dva pogotka.

Komentariši