Šehić je bolji od Kariusa, neka ide u Bešiktaš

Priče oko Šehićeve selidbe u Bešiktaš danas je prokomentarisao i Zafer Öger koji mu je ranije bio trener golmana u Erzurumsporu. “Šehić je vrlo dobra osoba. Odrastao je u Njemačkoj, veoma je disciplinovan i uvjeren sam da bi se dobro uklopio u Bešiktašu. No, ako Erzurumspor izbori plasman u viši rang, htjet će sigurno da zadrže, ali ja sam za to da ide u Bešiktaš”, izjavio je Öger.

 

 

Šehić je bolji od Kariusa, neka ide u Bešiktaš

I bivši trener prokomentarisao glasine

Mediji u Turskoj posljednjih dana sve više pišu o Ibrahimu Šehiću kao mogućem pojačanju Bešiktaša.

03.03.20. 16:12 – A. Pašić

 

“Šehić je bolji od Kariusa, neka ide u Bešiktaš”

 

Šehićevim zaslugama Erzurumspor je uz Keciorengucu primio najmanje golova u ligi i na dobrom je putu da se vrati u elitni rang, a ukoliko u tome i uspiju, male su šanse da će bh. golman ostati u klubu.

 

Za Šehićevim uslugama ne nedostaje interesovanja, a jedan od klubova koji bi ga rado vidio u svojim redovima je slavni Bešiktaš, gdje je zamišljen kao zamjena za Lorisa Kariusa koji se vraća u Liverpool.

 

Priče oko Šehićeve selidbe u Bešiktaš danas je prokomentarisao i Zafer Öger koji mu je ranije bio trener golmana u Erzurumsporu.

 

“Šehić je vrlo dobra osoba. Odrastao je u Njemačkoj, veoma je disciplinovan i uvjeren sam da bi se dobro uklopio u Bešiktašu. No, ako Erzurumspor izbori plasman u viši rang, htjet će sigurno da zadrže, ali ja sam za to da ide u Bešiktaš”, izjavio je Öger.

 

 

Smatra kako bi Šehić na najbolji način mogao zamijeniti Kariusa.

 

“Po meni je Karius neobičan golman koji od sada pa nadalje neće ništa donijeti Bešiktašu. Šehić će sigurno biti bolji. Ja bih se usudio zatvorenih očiju staviti ga na gol. Njegov najveći adut je što igra jako dobro s nogama i što je dobar tehničar”, dodao je.

 

Na radaru Šehića ima i Galatasaray, a od ranije ga ‘lovi’ i Trabzonspor.

Komentariši