Dr.sci Remzija Šetić – Predstavljamo predavače na petoj konferenciji Forum sporta

Dr.sci Remzija Šetić – Predstavljamo predavače na petoj konferenciji Forum sporta

Nakon četiri uspješno održana Foruma sporta, peta konferencija koja će se održati u okviru festivala sporta “Sport Fest”, donosi nova sjajna predavanja i uvijek aktuelne teme.

Ovogodišnji Forum sporta biće održan 23. septembra u dvorani Goran Čengić, a svoja predavanja imat će Hajrudin Prolić, Remzija Šetić, Lamija Terzimehic.

Osim predavanja na Forumu će biti održan i okrugli stol na temu “Povrede u sportu”, a istim će moderirati Slobo Klačar sa Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja, dok će učesnici biti dr. Hasan Tanović, Panelu će prisustvovati i dr. Remzija Šetić, kao i najbolja bh. skijašica Elvedina Muzaferija,

Predstavljamo predavače na petoj konferenciji Forum sporta

Dr.sci Remzija Šetić, klinički i sportski psiholog, već 20 godina u radu sa sportašima iz različitih sportova. Doktorirao na temi iz sportske psihologije.

Radio u FK Željezničar i FK Sarajevo, a ostvario uspješnu saradnju sa sportistima i trenerima u fudbalu, kik boks, taekwondo, plivanju, skijanju, tenisu, i drugim sportovima.

Edukator u velikom broju edukacija u sportu, te predavač i saradnik na fakultetima u našoj zemlji. Voditelj Psihološkog centra Dr.Šetić.

Na forumu sporta govorit će o temi “Mentalitet šampiona”.

Prijave su dostupne putem maila sport@sportfest.ba, a učešće je BESPLATNO.

Vidimo se 22.-23. septembra u dvorani Goran Čengić

Komentariši