Rok za uplate produzen do srijede

Posto je bilo zahtijeva da se rok za uplate nasoj oboljeloj sugradanki Zekiji Pezo produzi mi ovim putem obavjestavamo sve one koji su se pisali da zele uplatiti ali i sve one koji upravo sada saznaju za ovu akciju da ce mo rok za uplate produziti do srijede 12.11.2008 godine. Molimo Vas da uplatite do ovog datuma kako bi mogli predati novac sto prije.

Pomozimo nasoj sugradjanki ZEKIJI PEZO

Vec duze vremena se bavimo mislju kako pomoci nasoj tesko oboljeloj sugradjanki Pezo Zekiji.

Kako i na koji nacin joj pomoci u ovim teskim trenutcima?

Dirljiva i potresna prica koju je napisao nas clan LLAMA, kao i veliko interesovanje naseg clana Sanele za Zekijino zdravlje, su bili dodatni podsticaj da se nesto napravi i da se nadje najbolji nacin kako pomoci nasoj sugradjanki.

U samom startu svoju zelju za akcijom i konkretnom pomoci iskazali su i neki clanovi nase stranice.
Kao sto nas clan LLAMA u svom tekstu rece, nisu toliko vazne pare koliko je bitan taj ljudski faktor, da se pokaze solidarnost i ljudska paznja, te da damo do znanja Zekiji da nije zaboravljena od svojih sugradjana, poznanika i prijatelja rahmetli Zopa…

I zato na osnovu svega gore recenog organizujemo akciju:

POMOZIMO NASOJ SUGRADJANKI ZEKIJI PEZO

Sanela je ovih dana u kontaktu sa svojim najblizim saznala da je Zekija tesko bolesna (tumor mozga) od najcesce bolesti danasnjice koja ne bira ni koga ce, ni kad ce uzeti maha, i da ce iz bolnice Kosevo u kojoj se trenutno nalazi biti skoro otpustena.
 Stoga bi se trebali odazvati ovom apelu kako bi joj sredstva koja priberemo bila dovoljna za lijekove i kucnu njegu, na jedno odredjeno  vrijeme.

Akcija prikupljanja novcanih sredstava za lijekove i kucnu njegu ( u svom stanu u Rogatici) nasoj sugradjanki Zekiji Pezo trajece od 30.10. 2008 – 12.11.2008 godine

Svi oni koji zele pomoci mogu uplatiti svoj prilog na nas racun u BiH, a Braco ce odraditi svoj uobicajni dio posla kao i u predhodnim akcijama…  

 

a) PROCEDURA za uplatu/priliv iz innostranstva 

 

 

 

 

b) Za uplate u Bosni i Hercegovini

UniCredit Bank    na ime Praso Selimir  , Adija Mulabegovica br.3  Sarajevo

broj racuna:   3389002550110028

 

Molimo sve one koji zele ucestvovati u ovoj akciji da koriste samo gore navedene ziro racune kako bi nasem Braci u Sarajevu olaksali pracenje uplata i podizanje novca.

 

Komentariši