Kemine slike za pomoc Almi Ajanovic

Nasu akciju nismo jos zakljucili u nadi da ce se jos sredstava prikupiti a koja su neophodna za lijecenje nase Alme Ajanovic. Danas imate u ponudi dva aquarela na A4 formatu sa motivima Rogatice. Kupovinom slika donirate novac za pomoc nasoj Almi a ujedno vam ostaje slika kao uspomena na humani gest. Svakako ,slika ce vas uvijek podsjecati na nasu Rogaticu.

Nas umjetnik Kemo Šošo (član stranice rogatica.com) Vam se stavlja na raspolaganje da sa svojim radom pomogne u sakupljanju ove magične cifre od 150 000 €.

 

Jedan od načina da pomognete Almi Ajanović jeste da odaberete vec ponudjenje aquarelle ili poručite aquarell sa motivom koji Vi odaberete.

Kupovinom slike pomažete Almi a Vama ostaje slika kao uspomena na lijepo dijelo koje ste učinili te podsjećanje na učešće u akciji…

 

Slike ce se ubacivati    na stranici rogatica.com kako budu pristizale, tako da cemo u ovoj temi imati sve slike koje Kemo svojim radom donira za pomoc nasoj Almi odnosno koju Vi kupujete i dajete novčani doprinos akciji.

 

Sve slike su Aquareli uradjeni na A4 formatu.

 

Slike kostaju 45€ + postarina.

 

Postarina zavisi od adrese kupca a ona iznosi:

 

– Njemacka ————1,45 €

– Evropa —————–3 €

– Ostali svijet ———-6 €

 

Zainteresovani treba da se jave e-mail-om na adresu MKazic@aol.com Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   da pošalju motiv po želji, te da napišu svoju adresu na koju ce posiljka sa slikom biti upucena.

 

Svi potencijalni kupci odnosno učesnici u ovoj akciji treba da napisu da li su saglasni da se njihovo ime kao kupca objavi na stranici i na FB ispod slike ili zele ostati anonimni.

 

Povratno cete biti obavjesteni na koji konto treba da uplatite novac za sliku,  plus  postarina u zavisnosti od vase adrese.

 

Onog momenta kada novac bude stigao na odredjeni konto, posiljka sa slikom ce odmah uslijediti.

 

Po zavrsetku ove akcije, sav novac ce biti uplacen na ziro-racun Alme Ajanović u Sarajevu ili će joj se novac predati lično. A od Alme ćemo tražiti povratnu informaciju..

 

Spisak kupaca slika ce takodjer biti objavljen i dostavljen Alminoj porodici

 

Po zavrsetku akcije, ”Pomoć Almi Ajanović – aquarell sa Vašim motivima” objavit ćemo imena svih kupaca, kao i svotu koja se skupila

 

Sve dodatne informacije mozete dobiti takodjer upitom na gore navedeni e-mail

 

Napominjemo da je Kemal Soso u predhodne dvije akcije Slike za Enu Feriz i Slike za Aidu Hreljic dao svoj veliki doprinos. Prodajom na desetine slika /aquarella/ pomogao je u sakupljanju novcanih sredstava za Enu i Aidu.

 

Nadamo se da će to biti i u ovoj prilici Slike za Almu Ajanović, ali Vi tu trebate pomoći sa prijavom i sa željenim motivom..

 

 

 

U ovoj akciji , do sada su uzeli ucesce nasi stalni clanovi i gosti, Rogaticani:

 

  1. Esma i Nedim Cengic 45€
  2.  Nerina i Elvir Pasic 45€
  3.  Sanela Holuclic 45€
  4.  Adnan Suljagic 90€
  5.  Samir Kulic 45€
  6. Mehmed Kazic 45€
  7. Sedina Grbic 90€

 

na cemu im najtoplije zahvaljujemo jer su svojim ucescem podrzali nasu akciji I pomogli Almi Ajanovic.

 

 

Evo predstavljamo vam dvije slike koje su u ponudi ali isto tako mozete poruciti nesto I po svojoj volji:

 

 

Slika aquarel, A4 format

Naziv: Na Topliku

Slika u ponudi

 

 

Slika aquarel, A4 format

Arnautovica dzamija

U ponudi 

 

Komentariši