Mi smo rentabilni, date nam malo, a mi puno vratimo

 ◊ Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba

Konferenciju za novinare vodio naš sugrađanin novinar Zarif Guhdija, skupu se obratio selektor Mirza Hrustemović.. Poklon od KS BiH uručio naš sugrađanin Harun Mahmutović..


 

 

 

 

Mi smo rentabilni, date nam malo, a mi puno vratimo

 

Osvajači zlatne medalje na Paraolimpijskim igrama u Londonu u sjedećoj odbojci, reprezentativci Bosne i Hercegovine stigli su na oko 16 sati na Sarajevski aerodrom, gdje ih je dočekalo više od 1.500 građana.

 

Program na konferenciji za štampu na sarajevskom aerodromu vodio je novinar Kantonalne TV SA naš Rogatičanin Zarif Guhdija

 

Selektor reprezentacije naš Mirza Hrustemović je istakao je da ma koliko se činilo da je ova medalja neočekivana, da je ona ipak itekako očekivana i zaslužena. “Mi smo još ranije udarili dobre temelje ovoj ekipi i to daje rezultata. A, moram vam reći da što nam je teže, nama je sve ljepše, valjda smo se tako navikli boriti i u životu”, kazao je Hrustemović i, zahvalivši svima koji su finansijski i logistički podržavali reprezentaciju, dodao: “Mi smo rentabilni, date nam malo, a mi puno vratimo”.

 

Generalni sekretak KS BiH naš sugrađanin Harun Mahmutović bio je na aerodromu i poklonio je reprezentaciji BiH poklon KS BiH, dres na kojem piše – VI STE BONOS BIH….

Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba ◊

Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba ◊

 

 

 

 

Komentariši