Konkurs za najljepšu fotografiju Rogatice u 2020. godini

Javna ustanova Turistička organizacija opštine Rogatica organizuje konkurs za izbor najljepših fotografija sa teritorije opštine Rogatica. Konkurs će biti otvoren od 1. juna do 10. avgusta 2020. godine. Tema fotografija mogu biti istorijske, kulturne, prirodne i druge znamenitosti opštine Rogatica kao što su: kulturno-istorijski spomenici, vjerski objekti, običaji, ljudi, ulice, kulturno-umjetnički program, sportske manifestacije, pejzaži, seoski turizam i sve ono što po vama predstavlja ljepotu i specifičnost naše opštine.

 

 

 

 

Konkurs za najljepšu fotografiju Rogatice u 2020. godini

 28/05/2020

Javna ustanova Turistička organizacija opštine Rogatica organizuje konkurs za izbor najljepših fotografija sa teritorije opštine Rogatica. Konkurs će biti otvoren od 1. juna do 10. avgusta 2020. godine.

 

Tema fotografija mogu biti istorijske, kulturne, prirodne i druge znamenitosti opštine Rogatica kao što su: kulturno-istorijski spomenici, vjerski objekti, običaji, ljudi, ulice, kulturno-umjetnički program, sportske manifestacije, pejzaži, seoski turizam i sve ono što po vama predstavlja ljepotu i specifičnost naše opštine.

 

Zainteresovani za učešće svoje fotografije u JPEG formatu od minimalno 5 megapiksela mogu da pošalju na adresu elektronske pošte organizatora konkursa turizam.rogatica@gmail.com, najkasnije do 10. avgusta. Svaki učesnik može poslati maksimalno 10 fotografija na konkurs. Molimo Vas da uz fotografiju dostavite i sljedeće podatke: ime, prezime, adresu, broj telefona, naziv fotografije i mjesta na kojem je snimljena.

 

Na kraju konkursa odabraćemo i nagraditi 3 najljepše fotografije i uručiti novčane nagrade učesnicima. Fotografija može biti snimljena foto-aparatom ili mobilnim telefonom. Učesnik mora biti autor ili nosilac autorskih prava za fotografije koje prijavljuje na konkurs. Nije dozvoljeno dodavanje logotipa, vodenog žiga i sličnih oznaka na fotografijama. Organizator se obavezuje da će, u slučaju korišćenja fotografija, vidljivo označiti autora. Autor se odriče naknade za reprodukovanje radova na sajtu, Fejsbuk stranici, publikacijama, katalozima, plakatima i drugim štampanim materijalima JU Turistička organizacija opštine Rogatica.

 

Radovi dostavljeni organizatoru, radi učešća na konkursu se ne vraćaju. Autori ustupaju svoje fotografije na korišćenje JU Turistička organizacija opštine Rogatica i odriču se prava na bilo kakvu finansijsku ili drugu naknadu. Organizator ne snosi odgovornost za eventualno kopiranje, neovlašćeno objavljivanje i sl. prispjelih i objavljenih fotografija.

 

JU Turistička organizacija opštine Rogatica

Komentariši